icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Data & internetbeveiliging

Steeds vaker proberen internetcriminelen vertrouwelijke informatie via bijvoorbeeld zakelijke e-mailadressen te ontlokken. Maar hackers komen ook binnen via zogeheten ongepatchte systemen en netwerkapparatuur of onbeveiligde wifi verbindingen. Niet veilige bedrijfsnetwerken kunnen tot gevolg hebben dat men toegang krijgt tot bedrijfscomputers en netwerken. Je kunt daarbij denken aan bestanden, contracten, productinformatie en wachtwoorden. Elk bedrijf en ieder bedrijfsnetwerk heeft zo zijn eigen aandachtspunten. Wij passen de beveiliging van het netwerk aan op de bedrijfssituatie. Uiteraard nemen we daarbij alle zorg uit handen. Zo verzorgen we de installaties, updates, monitoring en back-ups.

Data security

Data security gaat vaak verder dan je zou verwachten. 

  • Is de firmware up-to-date?
  • Zijn uw servers van buitenaf bereikbaar?
  • Hoe beveiligen we de data optimaal?

In het digitale tijdperk betekent het beveiligen data dat je informatiebeveiliging serieus moet nemen. Het beschermen van gevoelige informatie beschermt tevens de reputatie van jouw bedrijf. Wij voorzien onze klanten van het nodige databeveiligingsadvies om zodoende de organisatie optimaal te beschermen.

 

Beveiligingsrisico's

Het is belangrijk om een beveiligingsplan op te maken zodat inbreuk op computers aangepakt kunnen worden. We pakken het direct aan en zorgen zodoende dat onze klanten veilig en onbezorgd bezig kunnen zijn met hun werk zonder dat zij zich zorgen hoeven maken over eventuele cyberaanvallen en hackers.