icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Digitaal beheer en onderhoud

De digitale processen van organisaties vragen steeds meer aandacht. Dat kost tijd en capaciteit die onze klanten liever in hun core business steken. Daarom beheert, ontwikkelt en innoveert VolkerWessels Infra ICT de digitale processen van die organisaties.

Systemen up to date

Wij laten de systemen van onze klanten vlekkeloos draaien. We brengen noodzakelijke updates aan en voorzien in innovaties. Zo kunnen onze klanten, zes werkmaatschappijen van VolkerWessels, zich compleet richten op hun fantastische projecten in de wereld van weg- en waterbouw.

Sterke basis

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de basis op orde is. Medewerkers kunnen eenvoudig online en mobiel al hun zaken regelen. Digitale processen zijn efficiënt ingericht. Documenten zijn eenvoudig vindbaar en communicatielijnen staan altijd open. Die zekerheid bieden wij onze klanten.

Nieuwste ontwikkelingen

Daarnaast helpen wij onze klanten naar een volgend digitaal niveau. Steeds meer technologieën doen hun intrede in het bedrijfsleven. Wij zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de nieuwste ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan Internet of Things, 3D-printen, machine learning en Artificial Intelligence. Onze klanten doen daar hun voordeel mee en wij zorgen ervoor dat ze daar probleemloos mee aan de slag kunnen. De kennis van onze medewerkers is dan ook voortdurend in ontwikkeling via opleidingen.