icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Digitale transformatie

De medewerkers van de zeven werkmaatschappijen waar VolkerWessels Infra ICT voor werkt, zijn gericht op de bouwsector. Zij bedenken prachtige werken of voeren die uit. Digitale applicaties worden binnen VolkerWessels intensief omarmd. Maar er is altijd ruimte voor verbetering: we zijn bezig met een digitaliseringsslag voor de hele organisatie. Zo blijven onze klanten concurrerend in een snel veranderend landschap.

Winst in efficiëntie

De bouwsector is van oudsher een traditionele branche. Er is daarom nog veel winst te behalen. Digitalisering brengt een organisatie vooruit op het gebied van efficiëntie. Denk alleen al aan de besparing in tijd door documenten digitaal en voor de juiste werknemers toegankelijk op te slaan. Processen tussen medewerkers en klanten sluiten nauwer op elkaar aan. Dat zorgt voor een betere samenwerking. Bovendien zijn gedigitaliseerde documenten beter te beveiligen. Klanten met een gedigitaliseerde bedrijfsvoering kunnen door al deze verbeteringen sneller inspelen op veranderingen.

Meten is weten

Informatie digitaliseren en slim groeperen, kan leiden tot waardevolle data. Over bijvoorbeeld de structuur en gesteldheid van een landschap, de hoeveelheid benodigd materiaal en menskracht voor een project, de aantallen verwachte gebruikers van een nieuwe fly-over… Met data krijg je meer inzicht en maak je beslissingen op basis van feiten. Dat komt de kwaliteit van onze bouwprojecten ten goede. Daarom zet VolkerWessels Infra ICT zich in voor de digitale transformatie van klanten.