icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Werken bij VolkerWessels Infra ICT

VolkerWessels Infra ICT is één van de ongeveer 120 zelfstandig opererende werkmaatschappijen van VolkerWessels. Binnen VolkerWessels werken 16.000 medewerkers in binnen- en buitenland aan fantastische projecten. Van bouw en vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore.

Schouders eronder bij VolkerWessels Infra ICT

Wij ondersteunen zeven VolkerWessels werkmaatschappijen (KWS InfraVolkerRailVialisVolkerWessels Infra Competence CentreVan Hattum en BlankevoortAsset.Insight. en Volker Stevin Materieel) in Nederland. Bij VolkerWessels Infra ICT werken zo’n 100 enthousiaste professionals. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het beheer van 5.500 werkplekken.

Die ondersteuning geven wij op veel verschillende manieren. Kijk ook naar onze expertise

VolkerWessels Infra ICT is een interne dienstverlener op het gebied van ICT. VolkerWessels Infra ICT bedient de grote werkmaatschappijen binnen de divisie Infrastructuur Nederland van VolkerWessels. 

Het is onze missie om betrouwbare, duurzame en efficiënte ICT-oplossingen te bieden aan onze klanten. Dit doen wij door flexibel te zijn in onze werkwijze en te focussen op samenwerking. Zo sluiten wij aan op de klantbehoefte. Wij ondersteunen onze klanten met technologische oplossingen, die zich daardoor kunnen focussen op de primaire processen. Wij staan voor kwaliteit, continuïteit en wendbaarheid. 

Is ICT jouw vakgebied en wil je je carrière voortzetten bij VolkerWessels Infra ICT? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op voor een open sollicitatie.

Vacatures

Een VolkerWessels Onderneming

VolkerWessels Infra ICT is één van de ongeveer 120 zelfstandig opererende werkmaatschappijen van VolkerWessels. Binnen VolkerWessels werken 16.000 medewerkers in binnen- en buitenland met gebundelde kennis van alle bouwdisciplines samen aan multidisciplinaire en integrale projecten.