icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Opleiding en ontwikkeling

Bij VolkerWessels Infra ICT zijn wij ambitieus en willen we altijd sterker en beter worden. Zelf initiatief nemen staat daarom hoog in het vaandel bij ons. Dit betekent dus dat nieuwe ideeën altijd welkom zijn en ook dat fouten maken mag. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Binnen jouw functie of juist in een totaal andere uitdaging, jij zit zelf achter het stuur. Onze organisatie is altijd in beweging en biedt volop mogelijkheden om te groeien in de rol die het best bij jou past.

De VolkerWessels Academy bouwt aan jouw toekomst!

Binnen het concern VolkerWessels bouwen wij gezamelijk aan projecten op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. De toonaangevende projecten waar wij aan mogen werken worden ingevuld en gerealiseerd door kundige en gemotiveerde mensen. Om die kundigheid en motivatie op een hoog niveau te houden zorgen wij ervoor dat onze medewerkers diverse ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden wordt. 

Vacatures

VolkerWessels Academy

Wij geloven dat het succes van VolkerWessels Infra ICT staat of valt met onze mensen. Zij zijn de basis van ons bedrijf. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zowel lichamelijk als ook mentaal fit blijven. Natuurlijk zijn onze mensen hier zelf verantwoordelijk voor, echter VolkerWessels Infra ICT stimuleert, faciliteert en coacht wel hierin!

Hoe doen we dat? Dit doen we onder andere door het inzetten van de VolkerWessels Academy. Het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wil je jouw kennis delen en ook nieuwe VolkerWessels collega's ontmoeten? Kijk dan gauw bij het trainingsaanbod

Trainingsaanbod VolkerWessels Academy

Ambities en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij de VolkerWessels Academy vind je een modulair opleidingsprogramma. Het programma richt zich onder andere op softskills, projectmanagement en algemene managementaspecten en vaardigheden. 

We kijken graag samen met jou naar jouw ambities en ontwikkelingsmogelijkheden en geven vervolgens samen invulling aan jouw Persoonlijk Ontwikkelplan. Heeft de VolkerWessels Academy geen passende opleiding? Geen zorgen, dan kijken we extern naar een juiste opleiding.