icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over ons

Bij VolkerWessels Infra ICT zijn wij altijd in beweging. Wij ondersteunen zeven VolkerWessels werkmaatschappijen - KWS Infra, VolkerRail, Vialis, VolkerWessels Infra Competence Centre, Van Hattum en Blankevoort, Asset.Insight. en Volker Stevin Materieel - en met ons team van ruim 100 enthousiaste professionals zijn wij verantwoordelijk voor beheer, service en diensten van 5.500 medewerkers binnen onze Infrastructuur divisie.

Over VolkerWessels Infra ICT

De organisatie is ingericht met teams die op een Agile gebaseerde wijze werken. Wij werken met sprints, een periode van twee weken, waarin het werk wordt gepland en geëvalueerd. Vertrouwen in elkaar, ruimte voor nieuwe ideeën en onszelf continu blijven verbeteren is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Jouw inbreng maakt ook daadwerkelijk het verschil!

VolkerWessels Infra ICT is een betrouwbare en betrokken werkgever in de dynamische bouwwereld. Een werkgever die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving en doorlopend innoveert. Onze mensen krijgen volop kansen om zich verder te verdiepen in hun vak en nieuwe ervaringen op te doen. 

Wij zijn onderdeel van een groot concern. VolkerWessels is een Nederlands concern dat actief is op veel gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. 

Een concern dat zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van de gebouwde omgeving. En dat doen wij voor al onze stakeholders: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers en de maatschappij in het algemeen. Het liefst doen wij dat door onze kracht te laten zien: meerdere VolkerWessels-bedrijven die samen werken aan één project.

Over VolkerWessels

VolkerWessels heeft als missie en drijfveer om te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Als Nederlands bouwconcern beschikt VolkerWessels over de middelen en mogelijkheden om aan deze ambitieuze doelstelling te werken. Met alle ondernemingen samen is VolkerWessels in staat om, in constructieve samenwerking met opdrachtgevers, onderaannemers, collega’s en eindgebruikers, een volledig functionerende leefomgeving te creëren.

Duurzaam, innovatief en toekomstgericht.

Organisatiestructuur

VolkerWessels bestaat uit 120 ondernemingen. De diversiteit van al deze ondernemingen en de aanwezige kennis van de regionale markten is de kracht van de organsatie. Daarnaast behalen ze door controle en ondersteuning op divisieniveau schaalvoordeel, optimaliseren ze expertise en bundelen kennis waardoor ze integrale oplossingen kunnen bieden en de klant optimaal bedienen. Kortom: groot, maar toch klein. 

Bezoek VolkerWessels

Historie

VolkerWessels, een familiebedrijf, groeide uit tot een internationaal en beursgenoteerd bouwconcern. Met zo'n 16.000 medewerkers, verspreid over 120 ondernemingen, is men in staat gebieden te ontwerpen, te bouwen, te beheren én te onderhouden.