icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Performance Development programma

Je wilt expert worden in je vakgebied. Bijblijven met de laatste ontwikkelingen. Groeien, óók op persoonlijk vlak. Jouw Talent Coach helpt je hierbij. Of je nu junior, medior of senior bent. Want zolang je blijft groeien, houd je plezier in je werk en maak je het verschil.

Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Alles wat we doen is toekomstgericht. We zijn ambitieus en we denken altijd aan morgen. Groei en ontwikkeling, dat is wat wij ambiëren bij VolkerWessels Infra ICT. In een tijd waarin verandering aan de orde van de dag is, is het logischer en nuttiger om continu in gesprek te zijn en te blijven over performance en ontwikkeling. 

Het jaarlijkse beoordelingsgesprek met een leidinggevende hebben wij achterwegen gelaten. Bij ons zijn we continue met elkaar in gesprek en krijg je een talentcoach toegewezen die je ondersteunt bij groei en ontwikkeling. Onze Talentcoaches helpen jou om jouw ambities waar te maken. Iedere 3 weken zit je samen met jouw Talentcoach om jouw persoonlijke ontwikkeling door te spreken. Samen stel je jouw ambitiedoelen op. Zijn je doelen duurzaam behaald, dan staat hier ook een financiële beloning tegenover.    

De VolkerWessels Academy bouwt aan jouw toekomst!

Binnen het concern VolkerWessels bouwen wij gezamelijk aan projecten op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. De toonaangevende projecten waar wij aan mogen werken worden ingevuld en gerealiseerd door kundige en gemotiveerde mensen. Om die kundigheid en motivatie op een hoog niveau te houden zorgen wij ervoor dat onze medewerkers diverse ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden wordt. 

Bekijk onze vacatures