icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Verhalen van collega's

Wil je weten wat werken bij VolkerWessels Infra ICT inhoudt? Wie er bij ons werken en hoe ze dat ervaren? Dat vertellen ze je graag! Het woord is aan onze collega’s.

Wilco Willemse.jpg

Scrummaster Wilco Willemsen

"Mijn naam is Wilco Willemsen. Mijn passie ligt in het coachen van teams in toepassing van de Agile werkwijze en de transitie naar een organisatie met een Agile dienstverlening. In de afgelopen acht jaar heb ik diverse teams en organisaties mogen begeleiden in de Agile transitie. Ook VolkerWessels Infra ICT heeft een aantal jaren geleden de Agile werkwijze als organisatie omarmd en blijft zich op dat gebied continu verbeteren. Met veel enthousiasme ben ik begin 2021 bij VolkerWessels Infra ICT gestart als Scrummaster en mag ik een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van deze transitie.

In de korte tijd dat ik bij VolkerWessels Infra ICT rondloop ervaar ik binnen de organisatie een prettige open sfeer. Dit vertaalt zich naar oprechte interesse in elkaar, bereidheid om naar elkaar te luisteren, elkaar te helpen en van elkaar te leren. Er is aandacht voor het continu verbeteren van jezelf als professional en die van de samenwerking binnen en over de teams. Door het goed georganiseerde onboarding programma voelde ik me al snel op mijn plek. Zeker in deze digitale tijd!''

IMG_3026.jpg

HR-medewerker Melissa Sindorf

"Sinds februari mag ik binnen VolkerWessels Infra ICT de rol van HR-medewerker vervullen. Hierin is mijn doel om zo goed mogelijk mijn collega’s te ondersteunen en te faciliteren in hun werk. Van arbeidsvoorwaarden aanpassen tot een bloemetje sturen voor een persoonlijke prestatie, dat hoort hier allemaal bij! Deze afwisseling maakt dit werk dan ook leuk en uitdagend. Daarnaast is het een platte organisatie waarin een open sfeer hangt tussen alle collega’s, waardoor je je gelijk welkom voelt. De focus op persoonlijke ontwikkeling en uitdaging in het werk geven veel mogelijkheden om door te kunnen groeien wat ik zelf erg fijn vind!"

Intern overleg situatie Servicedesk.jpg

Procesmanager Dennis van Beuzekom

''Ik ben Dennis van Beuzekom en werkzaam bij VolkerWessels Infra ICT. In 2012 ben ik na mijn studie de detachering in gegaan. Na een half jaar kreeg ik de kans om in dienst te komen bij VolkerWessels Infra ICT (voorheen KWS-VHB Automatisering). Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van.

Het is een organisatie waar jij je ambities en ontwikkeling kan waarmaken en je hierin ook begeleid wordt door Talent coaches. In de afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen in de organisatie, van servicedeskmedewerker, werkplekbeheerder, scrummaster naar procesmanager sinds 1 maart 2021.

Ik houd mij in deze functie dagelijks bezig met het in kaart brengen, optimaliseren, standaardiseren en het ondersteunen met de uitvoering van de processen. Wat ik vooral leuk vind aan deze functie is het efficiënter maken van de processen.''


Bekijk onze vacatures