icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wij als werkgever

Bij VolkerWessels Infra ICT worden we gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. We doen dan ook zoveel mogelijk samen en denken buiten de gebaande paden. Hierbij maken we het niet moeilijker dan het is. We houden dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Bij VolkerWessels Infra ICT hebben we vertrouwen in elkaar en houden we van verantwoordelijkheid geven én nemen. Dit alles met een flinke dosis plezier op de werkvloer en met elkaar.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij ons is er serieus aandacht voor eigen input en initiatieven. Aan kwaliteit moet je altijd blijven werken, vooral in een steeds veranderende markt. Daarom krijgt iedereen bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om nieuwe kansen te benutten, om die kwaliteit vorm te geven - als professional, maar ook als starter.

Samenwerking en kennis delen

Kennis delen is heel belangrijk binnen onze organisatie. De bereidheid om elkaar verder te helpen vinden we eigenlijk vanzelfsprekend. Door continu kennis, ervaring en nieuwe ideeën uit te wisselen helpen we elkaar en onze klanten vooruit.

Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Als voor jouw functie inhoudelijke kennis nodig is word je intern opgeleid. Wil je doorgroeien, je specialiseren of een studie volgen? Ook dan zijn er volop mogelijkheden. De kansen zijn er, het is aan jou om ze te pakken!

Een VolkerWessels Onderneming

Samen (be)leven, werken en ontwikkelen: dát kenmerkt VolkerWessels. Met zo’n 16.000 medewerkers, verspreid over 130 ondernemingen, kunnen we hele gebieden ontwerpen, beheren en onderhouden. Ook al werken we in verschillende ondernemingen, we bouwen samen aan een duurzame, innovatieve toekomst. Onze missie: bouwen aan een betere levenskwaliteit

Bekijk onze vacatures