icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze klanten

VolkerWessels Infra ICT ondersteunt zeven VolkerWessels werkmaatschappijen in Nederland. Bij VolkerWessels Infra ICT werken we met meer dan 100 enthousiaste professionals en gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor het beheer van 5.500 werkplekken.

KWS.png

KWS Infra

KWS maakt deel uit van Koninklijke VolkerWessels, een internationaal breed opererend concern dat actief is in alle vormen van bouwnijverheid. Zij werken veelvuldig samen met zusterbedrijven uit het concern bij de verwerving en uitvoering van multidisciplinaire projecten. Binnen de sector infrastructuur is tussen de VolkerWessels-bedrijven, die hier actief in zijn, een samenwerkingsverband opgericht onder de naam VolkerWessels Infra Competence Centre.

Meer info
VolkerRail.png

VolkerRail

Van oorsprong zijn het echte spoorbouwers. Inmiddels bouwen en onderhouden zij veel meer dan alleen spoor en zijn de werkzaamheden ontzettend gevarieerd. Zo werken zij bijvoorbeeld ook aan sluizen, bruggen en zelfs luchthavens. Ze werken hard aan veilige en duurzame infrastructuur om de mobiliteit in Nederland zo goed mogelijk te maken. Veilig onderweg, daar doen ze het voor!

Meer info
Vialis.png

Vialis

Al bijna honderd jaar is Vialis werkzaam in het domein infrastructuur en mobiliteit. Een omgeving die sindsdien volledig veranderd is. Zeker de laatste jaren hebben zij te maken gehad met uitdagingen én kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar opdrachtgevers voor staan en waar zij zich bij Vialis voor inzetten. Zij zijn een bevlogen, betrokken en betrouwbare solution provider die ontzorgt met geïntegreerde oplossingen voor complexe vraagstukken in het domein infrastructuur en mobiliteit.

Meer info
VW ICC.png

VolkerWessels Infra Competence Centre

VolkerWessels Infra Competence Centre is onderdeel van VolkerWessels. Zij bieden ondersteuning aan grote infrastructurele projecten van de toekomst. Zij sturen deze projecten aan en optimaliseren ze ten behoeve van het beste resultaat. Als samenwerkingsverband tussen KWS, Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail maakt VolkerWessels Infra Competence Centre deel uit van VolkerWessels.

Meer info
VH en B.png

Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels. Samen met de collega’s van de andere infrabedrijven van dit internationale bouwconcern werken ze integraal aan multidisciplinaire projecten. Om opdrachtgevers in het hele land zo goed mogelijk te kunnen bedienen, werken zij vanuit drie vestigingen in Diemen, Papendrecht en Rijssen en het hoofdkantoor in Vianen.

Meer info
Asset.Insight.png

Asset.Insight.

Met zo’n 110 medewerkers zorgt Asset.Insight. voor de juiste inzichten in assets binnen de infrastructuur. Hoe ze dat doen? Zij inspecteren, meten (digitaal), monitoren en voorspellen de kwaliteit van assets. Zo kunnen op tijd de juiste keuzes worden gemaakt in beheer en onderhoud. 

Meer info
Volker Stevin.png

Volker Stevin Materieel

Volker Stevin Materieel is een materieelbedrijf en zelfstandige werkmaatschappij van VolkerWessels. Zij zijn gespecialiseerd in het verhuren, leveren, beheren en onderhouden van een omvangrijk materieelpakket en alle daarbij horende elektrische en werktuigbouwkundige installaties voor de aanleg en het onderhoud van infrastructuur. Dit betreft infrastructuur binnen de wegenbouw, civiele techniek, spoorwegbouw & netwerken voor energie, water en telecom.

Meer info